Categorie├źn FAQ

kunt een afspraak maken voor locatie Amsterdam via het algemene call center van Acibadem 020-2388800 mail harald.deman@acibademimc.com, voor locatie Vlaardingen via 010- 2004321 mail harakd.deman@aciabdemimc.com, of voor locatie Vondelstraat via 06-23844474 , mail info@demanorthopedie.com

Wij werken zonder wachtlijsten. Wij proberen zo snel mogelijk een eerste consult in te plannen. Dit lukt meestal binnen een week. Operaties plannen we direct in, voor zover uw situatie dat toelaat.

Link naar Google maps voor alle 3 de locaties. Parkeren gratis op de locaties Arlandaweg Amsterdam (parkinggarage) en Vlaardingen

Voor de orthopedische consulatie / zorg via Acibadem op locaties Amsterdam en Vlaardingen heb u een verwijzing nodig van uw huisarts, dit is verzekerde zorg. Voor een second opinion of medische inlichtingen hebt u dit niet nodig; dit is onverzekerde zorg.

Indien uw zorgverzeraar het toelaat sturen wij de factuur direct naar uw verzekeraar en handelen wij de betaling ook direct met hen af. Hiervoor tekent u bij ons een zogenaamde Akte van Cessie waarmee u instemt dat wij deze afhandeling namens u mogen verrichten.