CV

De studie Geneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Aansluitend vervolgde  ik de opleiding Orthopedie in het AMC en in Liestal / Basel (Zwitserland). Hierna ben ik mijn carriere gestart als fellow prothesiologie in de SMK (Nijmegen) en heb daar tot en met 2012 gewerkt als staflid,  en mede-oprichter van de afdeling verantwoordelijk voor preventie en behandeling van orthopedische infecties. In 2009 promoveerde ik aan de Universiteit van Amsterdam met onderzoek naar het functioneren en faalmechanismen van totale heupprothesen. Vanaf 2012 ben ik in het Vlietland ZH (Schiedam) werkzaam geweest in een gespecialiseerde orthopedische praktijk. 

Sinds 2019 ben ik als orthopedisch chirurg verbonden aan ACIBADEM International Medical Center, en wel op 2 locaties; in Amsterdam Sloterdijk en Medisch Centrum Hoog Lede te Vlaardingen. In Amsterdam, Vondelstraat heb ik een eigen praktijk waar  “second opinions” worden verricht en medische inlichtingen worden verstrekt.

Mijn specifieke aandachtsgebied is de behandeling van heup- en knieslijtage en het plaatsen van gewrichtsprothesen. Voor jongere mensen met kniearthrose verricht ik operaties met een standsverandering waarbij het gewricht gespaard kan blijven (osteotomie knie). Tevens behandel ik patienten met knieschijfklachten (tuberositas osteotomie). 

Bij iedere patient en behandeling staan voor mij kwaliteit, patiëntgerichte service en overleg over de keuze van de behandeling centraal. Ik hecht veel waarde aan voorlichting over de verwachtingen van een ingreep zodat de patient de beste afweging kan maken tussen de behandelmogelijkheden.